Polaganje kamena temeljca za tvornički kompleks "GS – RAMA" d.o.o. Prozor – Rama, postignuto je zauzimanjem i naporima gospođe Snježane Köpruner, direktorice investitora, „GS HOLDING“ GmbH Regensburg, Njemačka, i načelnika općine Prozor – Rama, dr. Joze Ivančevića.

 


 

"GS – RAMA" d.o.o. Prozor – Rama

Svečano polaganje kamena temeljca za NOVU TVORNICU

 


 

 

Kamen temeljac za izgradnju nove tvornice GS Rama svečano će se položit u srijedu, 30. novembra 2022. godine u 11 sati na mjestu buduće tvornice izlazu iz Rame prema Tomislavgradu.

Polaganje kamena temeljca za tvornički kompleks "GS – RAMA" d.o.o. Prozor – Rama, postignuto je zauzimanjem i naporima gospođe Snježane Köpruner, direktorice investitora, „GS HOLDING“ GmbH Regensburg, Njemačka, i načelnika općine Prozor – Rama, dr. Joze Ivančevića, s ciljem stvaranja kvalitetnih radnih mjesta za radnike koji će u budućnosti u blizini svojih domova raditi i zarađivati, proizvoditi dijelove za električna vozila i bicikle, dijelove za građevne strojeve i druge metalne proizvode.

“Došli smo u priliku u ovoj općini imati jednu vrlo suvremenu tvornicu metalskih proizvoda te imati najmanje 120 uposlenih na kvalitetnim radnim mjestima, dobrim plaćama i drugim uvjetima. Imati tehnološki napredne proizvode za koje ćemo moći reći da su napravljeni u Prozor-Rami”, kazao je ranije Ivančević.