11. Avgust '21
11. Avgust '21
19:01
Zemaljski muzej BiH, Sarajevo

Reconnect konferencija u organizaciji udruženja Restart.ba, uz pokroviteljstvo USAID projekta Diaspora Invest, održava se sa ciljem uvezivanja lokalnih poduzetnika iz BiH i naše dijaspore iz svih sfera poslovnog života, radi kreiranja prilika za razvoj BiH ekonomije, te očuvanja trajnih veza sa našom dijasporom.

Fokus ovogodišnje, 6. za redom, Reconnect konferencije, planirane za 11. august u botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja BiH, jesu žene u poduzetništvu  i predstavljanje uspješnih poslovnih priča iz BiH koje dokazuju da je i u najtežim uslovima, u različitim industrijama, sa većim ili manjim kapacitetima, resursima i pristupom kapitalu, moguće napraviti pozitivnu i uspješnu poslovnu priču.  

Ove godine će na panelu  govoriti Edin Halilović, Lilium, Irma Ćosić, Argerr, Erna Šošević Bizbook.ba, Jasmin Marić, Olx uz moderiranje Adnana Berberovića, uspješnog dijasporca iz Švedske. 

Također, održat će se i sajam i 14 uspješnih ženskih biznisa će predstaviti svoje proizvode i usluge, nakon čega slijedi neformalni networking dio i druženje.

Konferenciju možete pratiti uživo ili virtuelno, s tim da je broj mjesta uživo ograničen na 100 mjesta. 

Registracije su otvorene na stranici www.reconnect.ba/registration